Η BSG ιδρύθηκε από τους Γάλλους σχεδιαστές Thierry Boltz και Claude Σάος, από το στούντιο σχεδιασμού Boltz & Saos με έδρα το Στρασβούργο της Γαλλίας.

Τα ποδήλατα  Wood.Β γεννήθηκαν από το κοινό πάθος των δημιουργών για το ποδήλατο και την καθημερινή χρήση αυτού του τρόπου μεταφοράς.

Ένα τμήμα του πλαισίου είναι κατασκευασμένο με κόντρα πλακέ φλαμουριάς, που αποτελούν την αρχιτεκτονική δομή στα οποία προστίθενται υψηλής ποιότητας χάλυβας (στηρίγματα και πιρούνια) συμβατός με τα ευρωπαϊκά πρότυπα εξαρτημάτων ποδηλάτων.

Ο σχεδιασμός για την WOOD.Β αποκαλύπτεται από την έννοια της συναρμολόγησης μεταλλικών στοιχείων γύρω από ένα ξύλινο πλαίσιο.

Αυτό επιτρέπει την πλήρη προσαρμογή του ποδηλάτου.

Η αρμονική σύνθεση του ξύλου και του χάλυβα επιτρέπει στα ποδήλατα WOOD.Β να είναι σταθερά, άνετα και δυναμικά!

Τα εξαρτήματα που χρησιμοποιούνται είναι συνηθισμένα εξαρτήματα ποδηλάτων που πληρούν τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές ποιότητας που επιτρέπει την εύκολη επισκευή στο σπίτι ή τη συντήρηση από το τοπικό κατάστημα ποδηλάτων σας.

Τα WOOD.Β είναι διεθνώς κατοχυρωμένα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.

Η WOOD.B έχει κατασκευάσει 4 μοντέλα Duomatic – Inter 7 – Nexus 8 – Alfine 11 όλα στην λογική της σύνθεσης του ξύλινου σκελετού με τα μεταλλικά πλαίσια…

Inter 7

Nexus 8

Duomatic

Alfine 11

Τα ποδήλατα WOOD.B διατίθενται κατά παραγγελία και η τιμή τους κυμαίνεται περί τα 2.500euros….

Περισσότερες πληροφορίες στο επίσημο website http://bsgbikes.com/

 

by Nikolaos P. Tsapoglou