Πες μας μερικά λόγια για την ταινία.

Η ταινία γυρίστηκε ως εργασία για το 3ο εξάμηνο της σχολής, το 2011. Είναι μια ιστορία για την αγάπη και την ομορφιά, για την ομορφιά της αγάπης και την αγάπη της ομορφιάς. Πρωταγωνίστρια μια κούκλα η Σέλι. Περνάει δύσκολες ώρες αλλά έχει ένα χάπι έντ η κακομοίρα.

Από πού εμπνεύστηκες το θέμα της ταινίας;

Από την άπονη ζωή που σε πετάει στου δρόμου την άκρη. Ιδίως οι κοπέλες περνάμε δύσκολα σχετικά με το θέμα αντικειμενική ομορφιά και το πόσο σημαντικό είναι αυτό για την ζωή μας.

Πια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή που έπρεπε να ανταπεξέλθεις κάνοντας αυτή την ταινία;

Στεναχωριόμουν λίγο για την Σέλι είναι η αλήθεια. Έπρεπε να καταστρέψουμε την μια από της δυο (σταντ άκτρες) και ήταν λίγο πίκρα αυτό.

Έχει προβληθεί σε κινηματογραφικά φεστιβάλ; Τι διακρίσεις έλαβε;

Περπάτησε ναι. Τιμητική διάκριση μοντάζ στο Φεστιβάλ Φανταστικού κινηματογράφου (2012) και 1ο Βραβείο Σκηνοθεσίας, 1o Βραβείο Μοντάζ, 2o Βραβείο Καλύτερης Ταινίας και 2ο Βραβείο Σκηνογραφίας στο Φεστιβάλ Πρώτη Ματιά (2011).

Διαβάστε ακόμη: Στο λαβίρινθο της Αθηνάς.

Τι εξοπλισμό χρησιμοποίησες και πόσο ήταν το κόστος παραγωγής;

Canon 5D mkii, Imac με FCP για μοντάζ, 2 κούκλες, πολύ τσιγάρο και μερικοί φίλοι. Όχι πολλά δηλαδή.

Πια είναι η αγαπημένη σου ταινία και γιατί;

Θα έλεγα το Suicide Club του Sion Sono, γιατί φωτογραφίζει, σχολιάζει, ειρωνεύεται  ζητήματα όπως η ματαιοδοξία και ποιότητα της κουλτούρας που καταναλώνουμε και μας καταναλώνει. Αυτό, το κάνει με χιούμορ και σφιχτή, τίμια προσέγγιση. Επίσης λόγω της πρωτοτυπίας της δομής του σεναρίου με μεταφορά του POV (point of view) σε διάφορους χαρακτήρες κατά την διάρκεια της ταινίας.

Πιο/πια σκηνοθέτη ξεχωρίζεις για το έργο του και γιατί;

Την Maya Deren για την γλώσσα που δημιούργησε, για τους ορίζοντες που άνοιξε, για αυτό που ήταν. Γιατί ήταν απλά γαμάτη!