Ο Παύλος Παυλίδης αποτελεί μια ξεχωριστή περίπτωση μουσικού-τραγουδοποιού. Αυτόν και τους B-Movies τους πρωτογνώρισα όταν ξεκίναγα να κάνω ραδιόφωνο, πίσω στο 2006, στα Γιάννενα. Και ήταν έρωτας απ’ την πρώτη νότα! Άρα δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός! Κάθε του συναυλία είναι και ένα ξεχωριστό ταξίδι μέσα από τους στίχους και τις μουσικές του.

 

Έτσι και στις 19/12 λοιπόν στον Σταυρό του Νότου, στην πρώτη από τις πέντε Παρασκευές που θα βρίσκεται εκεί, ο Παύλος Παυλίδης μας ταξίδεψε. Μια φανταστική ατμόσφαιρα, σε μια από τις πιο κλασσικές μουσικές σκηνές ζωντανεύει ξανά το πνεύμα των μπουάτ.

 

Για 2+ ώρες έπαιξε κομμάτια από την τελευταία, και για πολλούς την καλύτερη, δουλειά του “Ιστορίες που ίσως έχουν συμβεί”, αλλά και αρκετά από το παρελθόν. Ατμοσφαιρικά κομμάτια που απολαμβάνεις και σε κάνουν να κοιτάς με απορία το ποτήρι σου ψάχνοντας να δεις αν όντως έχει τρύπα!

 

Μοναδικές εκτελέσεις των κομματιών του πρόσφατου παρελθόντος, αλλά και επανεκτελέσεις αγαπημένων κομματιών της εποχής των ‘”Ξύλινων Σπαθιών” όπως το “Ατλαντίς” και “Η φωτιά στο λιμάνι”. Χατίρια δεν χάλασε και ικανοποίησε σχεδόν όλες τις απαιτήσεις του κοινού.

 

Μια απολαυστική συναυλία που σε ταξιδεύει και σε συγκινεί. Μια συναυλία για την οποία δεν μπορείς να πεις πολλά, καθώς γεννά στον καθένα τόσα πολλά και διαφορετικά συναισθήματα!

 

Όσοι έχετε την ευκαιρία, μην τον χάσετε!

 

ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ

Σταυρός Του Νότου Plus

Έναρξη: Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου

Διεύθυνση: Φραντζή 14, Νέος Κόσμος

Τηλέφωνο: 2109226975

Είσοδος στο μπαρ: 12 ευρώ με μπύρα ή κρασί

Ώρα Έναρξης: 22.30