Στέκεται στο φανάρι στην Πανεπιστημίου περιμένει να περάσει απέναντι, με το βλέμμα χαμηλά τα χέρια σταυρωμένα και μουρμουράει…..

Περπατώ, περπατώ εις το δάσος
όταν ο Λύκος δεν είναι εδώ
Λύκε, λύκε είσαι εδώ;
Λύκε…;

Ανάβει πράσινο, σηκώνει το βλέμμα της χαμογελάει, περπατάει κι αρχίζει να γδύνεται, ο κόσμος την κοιτάζει περίεργα, άλλοι είναι τρομαγμένοι, άλλοι το διασκεδάζουν άλλοι σχολιάζουν….ααααα είναι τρελή αυτή, πω πω βυζιά ρεε χαχαχα, πρεζόνι είναι μωρέ, η τσάντα της είναι ακριβή θα την πάρω, να πάρουμε την αστυνομία κρίμα η κοπέλα….

τα βγάζει όλα, ρούχα, εσώρουχα όλα, αδειάζει ακόμα και την τσάντα της, ένα κραγιόν, χαρτομάντιλα, κλειδιά, 2 πενηντάευρα, κέρματα, κινητό, ταυτότητα όλα σκόρπια στο δρόμο…..

Φτάνει απέναντι είναι πλέον γυμνή, χαμογελάει ενώ γύρω επικρατεί ένας πανικός αφού διάφοροι παίρνουν τα πράγματά της…..περιμένει στο φανάρι πάλι για περάσει απέναντι, το βλέμμα της ψηλά στον ουρανό, ψιθυρίζει περπατώ, περπατώ εις το δάσος όταν ο Λύκος δεν είναι εδώ…….ανάβει πράσινο, διασχίζει τον δρόμο, χορεύει ένα περίεργο χορό, μοιάζει με νεράιδα που βγήκε από παραμύθι, έχει λευκό δέρμα και μακριά μαύρα μαλλιά…..γελάει δυνατά τώρα, το βλέμμα της είναι υγρό μα δεν κλαίει, φωνάζει στους γύρω της.. τι κοιτάτε ρε μαλάκες? πετάμενα λεφτά είναι όλα!!! πιάνει έναν απ το γιακά….έχεις όνειρα ρε?? ζεις τη ζωή που θέλεις? πες μου…πιάνει μια ηλικιωμένη, εσύ γιαγιά αγάπησες ποτέ? έδωσες κάτι με τη ψυχή σου??? καν το τώρα όσο είναι καιρός μετά θα είναι αργά! αγαπήστε ρε!!! δείξτε την αγάπη σας με όποιο τρόπο…η αγάπη είναι ευτυχία, η ζωή είναι μια, εδώ και τώρα…ζήστε έτσι όπως σας αρέσει, ζήστε τη ζωή που ονειρευτήκατε, αγαπήστε τον εαυτό σας, αγαπήστε το σώμα σας όπως είναι ….η αγάπη είναι αλήθεια, η αλήθεια είναι ελευθερία.

Είναι η στιγμή που ανάβει ένα φωτάκι μέσα σου, στο μυαλό σου και σου λέει πως τώρα είναι η ώρα να πάρεις εκείνη την απόφαση, να κάνεις πράξη τα όνειρά σου, να απελευθερωθείς από τα δεσμά που εσύ άφησες να σε κρατούν φυλακισμένο.

Γιατί όταν συνηθίσεις να υπομένεις καταστάσεις και ανθρώπους που δεν σου ταιριάζουν, φοβάσαι κι όταν φοβάσαι γίνεσαι μικρός, τοσοδούλης και τότε τα όνειρά σου μοιάζουν μεγάλα και άπιαστα και τότε η ελευθερία μοιάζει με την τρέλα!