Τα βότανα είναι το πνεύμα της γης. Μέσα τους εμπεριέχουν απίστευτες δυνάμεις όχι μόνο για να επηρεάσουν το φυσικό μας σώμα και την υγεία, αλλά και όλο το ενεργειακό μας πεδίο. Το δώρο της μητέρας φύσης για όπου πραγματικά χρειαζόμαστε βοήθεια, ομορφιά, θεραπεία, ενδυνάμωση και τόσα ακόμη

Η προσωπική μας φύση είναι ενωμένη με τη φύση γύρω μας και όσο αυτό το ξεχνάμε, τόσο θα αρρωσταίνουμε. Νοιώστε πόσο μοιάζουμε μαζί της. Ξεκινάμε ως ένας σπόρος μεγαλώνουμε ανθίζουμε και σιγά σιγά ωριμάζουμε!

Η Ελλάδα είναι ένας τόπος όπου τα βότανα ευδοκιμούν. Ας δούμε μερικά από αυτά και τι μπορούν να μας προσφέρουν, με τις υπέροχες ιδιότητές τους.

 

Γλυκάνισος:   Αρσενικό με Πλανήτη τον Δία__ και Στοιχείο Αέρα__ Δυνάμεις: Προστασία, Εξαγνισμός, Νεότητα

 

Όταν νοιώθετε ότι έχετε γεμίσει από διάφορες αρνητικές ενέργειες και αισθάνεστε ότι δε χωράτε τίποτε άλλο πάρτε αρκετό γλυκάνισο και τυλίξτε τον σφιχτά σε ένα βαμβακερό ύφασμα, που να θυμίζει πουγκάκι βουτήξτε το σε χλιαρό αμυγδαλέλαιο και ταμπονάρετε όλο σας το σώμα έχοντας εστιασμένο το νου σας ότι αποδεσμεύεστε. Σκουπιστείτε απαλά όταν ολοκληρώσετε και φροντίστε να χαλαρώσετε χωρίς υπερβολές. Φροντίστε να κάνετε την τεχνική αυτή στη χάση του φεγγαριού γιατί θέλετε να αφήσετε πίσω σας καταστάσεις που σας ταλαιπωρούν.