Τα βότανα είναι το πνεύμα της γης. Μέσα τους εμπεριέχουν απίστευτες δυνάμεις όχι μόνο για να επηρεάσουν το φυσικό μας σώμα και την υγεία, αλλά και όλο το ενεργειακό μας πεδίο. Το δώρο της μητέρας φύσης για όπου πραγματικά χρειαζόμαστε βοήθεια, ομορφιά, θεραπεία, ενδυνάμωση και τόσα ακόμη

Η προσωπική μας φύση είναι ενωμένη με τη φύση γύρω μας και όσο αυτό το ξεχνάμε, τόσο θα αρρωσταίνουμε. Νοιώστε πόσο μοιάζουμε μαζί της. Ξεκινάμε ως ένας σπόρος μεγαλώνουμε ανθίζουμε και σιγά σιγά ωριμάζουμε!

Η Ελλάδα είναι ένας τόπος όπου τα βότανα ευδοκιμούν. Ας δούμε μερικά από αυτά και τι μπορούν να μας προσφέρουν, με τις υπέροχες ιδιότητές τους.

 

Πιπεριές Καγιέν: Αρσενικό με Πλανήτη τον Άρη__ και Στοιχείο Φωτιά__ Δυνάμεις:   Γονιμότητα, Αγαπη και Προστασία.

Ένας υπέροχος τρόπος για να μην αφήσετε τις αρνητικές ενέργειες να μπουν στο σπίτι σας είναι ο εξής:

Πάρτε δυο πιπεριές καγιέν και δέστε της με κόκκινη κλωστή σε σχήμα σταυρού. Τοποθετήστε τες έξω από την πόρτα του σπιτιού σας με την πρόθεση να σας προστατεύουν από αρνητικές εισβολές.

 

5508656278_4f43945ccb_b

 

Δενδρολίβανο: Αρσενικό με Πλανήτη τον Ήλιο__ και Στοιχείο Φωτιά__ Δυνάμεις: Προστασία, Αγάπη, Λατρεία, Θεραπεία Εξορκισμός, Εξαγνισμός.

Το δεντρολίβανο έχει μια μακριά ιστορία ως μαγικό βότανο βρίσκεται σε πολύ παλιές συνταγές κάθαρσης και έτσι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να καθαρίσετε την αύρα σας όταν νοιώθετε ότι έχετε αρνητική εισβολή από άλλους ρίξτε μερικά αποξηραμένα φυλλαράκια πάνω σε ένα αναμμένο καρβουνάκι και περάστε επιμελώς όλη την αύρα σας Στο τέλος αφήστε ο λιβανιστήρι μπροστα στα πόδια σας νιώστε ότι συνδέεστε με το στοιχειακο του φυτού και ζητήστε του να σας προστατεύει.