Τα βότανα είναι το πνεύμα της γης. Μέσα τους εμπεριέχουν απίστευτες δυνάμεις όχι μόνο για να επηρεάσουν το φυσικό μας σώμα και την υγεία, αλλά και όλο το ενεργειακό μας πεδίο. Το δώρο της μητέρας φύσης για όπου πραγματικά χρειαζόμαστε βοήθεια, ομορφιά, θεραπεία, ενδυνάμωση και τόσα ακόμη

Η προσωπική μας φύση είναι ενωμένη με τη φύση γύρω μας και όσο αυτό το ξεχνάμε, τόσο θα αρρωσταίνουμε. Νοιώστε πόσο μοιάζουμε μαζί της. Ξεκινάμε ως ένας σπόρος μεγαλώνουμε ανθίζουμε και σιγά σιγά ωριμάζουμε!

Η Ελλάδα είναι ένας τόπος όπου τα βότανα ευδοκιμούν. Ας δούμε μερικά από αυτά και τι μπορούν να μας προσφέρουν, με τις υπέροχες ιδιότητές τους.

 

Μελισσόχορτο: Θηλυκό με Πλανήτη τη Σελήνη__ και Στοιχείο Νερό__ Δυνάμεις:   Αγάπη, Επιτυχία και Θεραπεία.

 

Είναι ένα βότανο για να ανοίξει τις πύλες της επιτυχίας. Ένας τρόπος είναι τρεις μέρες πριν την πανσέληνο βγάλτε το αποξηραμένο βότανο έξω ώστε να εμποτιστεί με τις ενέργειες του. Την ημέρα της πανσελήνου και μάλιστα στην αποκορύφωση της πάρτε μια πρέζα από το βότανο σας και τρίψτε το ανάμεσα στις παλάμες σας κάνοντας θετικές δηλώσεις: όπως η ευημερία πλημμυρίζει τη ζωή μου, και συνεχίζετε μέχρις ότου τελειώσετε όλο το βότανο. Φροντίστε κάτω από τα χέρια σας να έχετε ένα καθαρό πανί ούτως ώστε να μαζεύονται όλα τα θρύμματα, μιας κι από την επομένη θα τα χρησιμοποιείται ως έκχυμα και θα το πίνετε επαναλαμβάνοντας θετικές δηλώσεις.