Όσο εμείς συνεχίζουμε να περιμένουμε με ανυπομονησία το δεύτερο άλμπουμ της, η τραγουδίστρια μας έδωσε μία καινούργια version του pop hit της Robyn , σε ένα φιλανθρωπικό event για τους άστεγους νέους της LGBTQ κοινότητας στη Νέα Υόρκη.

Η συναυλία έγινε για λογαριασμό  του οργανισμού Ally Coalition, ο οποίος μαζεύει χρήματα και ευαισθητοποιεί τον κόσμο για το ζήτημα των άστεγων νέων LGBTQ της πόλης. Η Lorde παρουσίασε εκεί, το τραγούδι της Σουηδέζας καλλιτέχνιδος Robyn από το τελευταίο της άλμπουμ Bodytalk, σε μία πιο γλυκιά διασκευή, με την συνοδεία του Jack Antonoff στο πιάνο.

Η συναυλία περιελάμβανε επίσης εμφανίσεις και από άλλες καλλιτέχνιδες. Η Lauren Mayberry των Chriches ήταν εκεί και τραγούδησε το Fireworks της Katy Perry, ενώ η Charly XCX έκανε μια ακουστική version του Boom Clap. Επίσης η Carly Rae Jepsen ερμήνευσε το Run Away With Me. Στο μεγάλο φινάλε της βραδιάς, όλες μαζί είπαν το  κλασσικό κομμάτι Go Your Own Way.

Η, μόλις 20 χρονών, Lorde αποκάλυψε λεπτομέρειες για το επερχόμενο άλμπουμ της με τίτλο Pure Heroine, στο Facebook. «Γράφοντας το Pure Heroine ήταν ο τρόπος μου να διαφυλάξω την εφηβική μας δόξα, βγάζοντας το στη δημοσιότητα για πάντα, έτσι ώστε ένα μέρος του εαυτού μο να μην πεθάνει ποτέ, μέσω αυτής της ηχογράφησης.»

«Λοιπόν, αυτό είναι για να καταλάβετε τι έρχεται στο μέλλον», είπε λεπτομερώς. Η τραγουδίστρια είπε για τους νέους της στίχους « είναι οι καλύτεροι που έχω γράψει στη ζωή μου». Δήλωσε ακόμα ότι το νέο της άλμπουμ θα κυκλοφορήσει σύντομα.

Ακούστε το κομμάτι εδώ :