Η ενασχόληση με τη μόδα ήταν μία φυσική επιλογή βασισμένη στην αισθητική μου, την περίοδο που άρχιζα να καταλαβαίνω τι μου συμβαίνει.

Γεννήθηκα το 1982 στην Αθήνα, όπου μεγάλωσα και ζω μέχρι σήμερα.

Θεωρητικά, σπούδασα τρία χρόνια (2006-2009) στη δημόσια σχολή του υπουργείου πολιτισμού ενδυματολογία, πατρόν ρούχου και υψηλή ραπτική, όμως στην ουσία εμπράκτως είμαι αυτοδίδαχτη.

Τη δυνατότητα, της πρώτης επαφής με τη δημιουργία ενδυμάτων, μου την έδωσε η μητέρα μου, μέσα από την ιδιαίτερη τέχνη σχεδιασμού και παραγωγής Ελληνικών Παραδοσιακών ενδυμασιών. Έως και σήμερα, διατηρώ την προσωπική μου συλλογή, η οποία καλύπτει την ευρύτερη περιοχή της Ελλάδας, παρέχοντάς την σε διαφόρων τύπων καλλιτεχνικά δρώμενα.

Με την εμπειρία που αποκόμισα, ξεκίνησα να σχεδιάζω και να ράβω τη δική μου συλλογή ρούχων. Παράλληλα, ασχολήθηκα με την ενδυματολογική επιμέλεια θεατρικών παραστάσεων, ταινιών μικρού μήκους & video clips.

Μία δυνατή εμπειρία είχα το 2011, όταν συμμετείχα ως σχεδιάστρια/μοντέλο στον total appearance διαγωνισμό “international trend vision award” , όπου και κέρδισα την πρώτη θέση στην Ελλάδα,  προχωρώντας στους τελικούς της Νέας Υόρκης.

Από τις αρχές του 2012 έως και σήμερα, είμαι σχεδιάστρια σε γνωστή αθλητική εταιρεία, ενώ παράλληλα σχεδιάζω και παράγω την προσωπική μου συλλογή χειροποίητων  & συνήθως “one of a kind” ενδυμάτων.

Δεν υπάρχει λάθος και σωστό. Ο καθένας ντύνεται όπως αισθάνεται, και καλά κάνει.

Όλα είναι θέμα προσωπικής αισθητικής.

Όποιος είναι αυθεντικός, έχει εμπνευσμένες ιδέες και ξέρει να τις υλοποιεί, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Όταν ασχολείσαι με κάτι που σου αρέσει και δίνεις όλο σου το είναι, είναι αδύνατον να αποτύχεις.

Αυτά που εγώ προτείνω είναι να εμπιστευόμαστε τα χρώματα της φύσης και να φοράμε ό,τι μας αρέσει επιδεικνύοντας τα προσόντα μας με κομψό τρόπο. Τα υπόλοιπα είναι στην κρίση του καθενός!

Αγαπημένο μου χρώμα είναι το πράσινο, με όλες του τις αποχρώσεις, αν και αυτή τη σεζόν δεν το χρησιμοποίησα καθόλου.

 Το ύφος των ρούχων μου, επηρεάζεται από τον εσωτερικό συναισθηματικό μου κόσμο, ο οποίος ανά season αλλάζει.

Αγαπημένη εποχή η Άνοιξη. “Φιλάνθη” όνομα και πράγμα…., χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είμαι “σε φόρμα” τον υπόλοιπο χρόνο.