Αναπάντεχη συνάντηση, αναπάντεχη γνωριμία. Όλα τόσα ξαφνικά και τόσο γρήγορα, με μια λέξη: Επικίνδυνα. Χρόνια πέρασαν χωρίς καμία λέξη, κανένα σημείο επαφής αλλά δεν είχε σημασία γιατί μόλις ξαναβρεθήκαμε όλα άρχισαν απο την αρχή.

 

Δύσκολο θέμα οι σχέσεις, ακόμα πιο δύσκολα τα συναισθήματα. Πιστεύεις πως δεν θα ανοιχτείς σε κάποιον επειδή κάποιος άλλος κάπου, κάποτε σε πλήγωσε πολύ αλλά έτσι δεν αφήνεις να δουν πόσο υπέροχο άτομο είσαι.

 

Απωθημένο; Ίσως. Έρωτας; Ο χρόνος θα δείξει. Ο χρόνος και οι πληγές, μόνο αυτά δείχνουν αν άξιζε κάτι που προσπάθησες πολύ.

 

Κουράγιο. Αυτή η λέξη σε χαρακτηρίζει απόλυτα. Ότι κι αν συμβαίνει, χαμογελάς και προχωράς. Έχεις τη δύναμη να βρίσκεις τη μαγική λύση. Ξέρεις πως τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα, έτσι πρέπει να γίνουν.

 

Πιστεύω σε εσένα, όχι επειδή έχεις αντοχή αλλά επειδή με έκανες να πιστέψω ππως όταν θες κάτι πάρα πολύ, θα συμβεί, αργά ή γρήγορα.

 

Παράλληλα, όμως, είσαι βλάκας, ο δικός μου βλάκας γιατί κοιμάσαι πλάτη με τα θέλω σου, γιατί φοβάσαι μην ξαναπληγωθείς. Αν δεν δοκιμάσεις, πως θα πείς πως άξιζε; Πως θα πείς πως δεν μετανιώνεις για όσα έκανες;

 

Η ζωή είναι σκληρή τις περισσότερες φορές και κάπως έτσι κλεινόμαστε στους εαυτούς μας και δεν εκφραζόμαστε. Ο φόβος μας κρατάει πίσω και χάνουμε τις καλύτερες στιγμές μας. Στιγμές που δεν θα μας ξαναδωθούν.

 

Μην το κάνεις αυτό. Μπορεί να μην ανοιχτείς σε μένα αλλά πρέπει να ανοιχτείς σε κάποιον. Να επιλέξεις τον άνθρωπο που θα του δείξεις τις μεγαλύτερες αδυναμίες σου, τα πιο κρυφά σου πάθη.

 

  • Να ξεδιπλώσεις την ψυχή σου –