Οι πιο δυνατές στιγμές της ζωής, συνδέονται πάντα με τον γέλιο και το δάκρυ. Δεν είναι καθόλου τυχαίο πως είμαστε προγραμματισμένοι να μην ξεχνάμε, συγκεκριμένα, αυτές με το δάκρυ. Η ζωή είναι το πιο δύσκολο ¨παιχνίδι¨ που θα παίξεις ποτέ. Οι παγίδες άπειρες. Οι βοήθειες και οι ευκαιρίες ελάχιστες. Γι’ αυτό χρειάζεσαι το δάκρυ. Πρέπει να το θυμάσαι, πρέπει να το δέχεσαι , πρέπει να το εκτιμάς. Το δάκρυ είναι αυτό που θα σου δείξει τον σωστό  δρόμο, το καλό και το κακό. Το γέλιο είναι απλά μικρά, ευχάριστα διαλείμματα.

 

Εσύ λοιπόν πρέπει πάντα να προσπαθείς.  Με οδηγό το δάκρυ και φίλο το γέλιο πρέπει να προσπαθείς και να προσπαθείς και να προσπαθείς ακόμα περισσότερο. Μπορεί να μην προσπαθείς σωστά, μπορεί να μην προσπαθείς αποδοτικά αλλά ποτέ δεν πρέπει να τα παρατήσεις. Γιατί ο μόνος που θα χάσει στο τέλος, είσαι εσύ. Πρέπει να μην παρατήσεις ποτέ τον εαυτό σου, ειδικά αυτές τις δύσκολες στιγμές με το πολύ δάκρυ που ο κόσμος φαίνεται τεράστιος και εσύ μια ψηφίδα στην τεράστια ψηφιδωτή του εικόνα. Αυτές τις στιγμές σε έχεις ανάγκη πιο πολύ από ποτέ. Και τότε είναι που έρχεται η μαγεία , που ανακαλύπτεις τον εαυτό σου σε όλα τα επίπεδα του και γνωρίζεις έναν άλλο άνθρωπο. Ανακαλύπτεις ότι , μπορεί να μην είσαι ο πιο έξυπνος, δυνατός, χαρισματικός  άνθρωπος που πάτησε το πόδι του στην γη , αλλά μπορείς να λύσεις και τον πιο δύσκολο γρίφο, να σηκώσεις όλο τον κόσμο στις πλάτες σου. Ανακαλύπτεις πως ο πόνος είναι απλά μία λέξη, το δεν μπορώ είναι ακόμα ένα ψέμα. Ανακαλύπτεις πως πάντα ήσουν η μαγεία στην ζωή σου. Το δάκρυ λοιπόν, αιχμαλωτίζει αυτές τις ανακαλύψεις και τις χαράζει στο μυαλό και στην ψυχή μας για να μην ξεχνάμε ποτέ το πόσο σπουδαίοι είμαστε

 

Δεν έχει σημασία τι κυνηγάς .Η ζωή ποτέ δεν θα σε αφήσει χωρίς κάτι να κυνηγάς . Άλλοι παίρνουν τα δύσκολα, άλλοι τα πιο εύκολα. Σημασία όμως έχει να προσπαθείς και να μην τα παρατάς ποτέ .Το οφείλεις στον εαυτό σου, το οφείλεις στο είδωλο στον καθρέπτη σου, να βγάλεις από μέσα σου την δύναμη και την μαγεία που κρύβεις.

 

Και στο τέλος της μέρας , συνειδητοποιείς πως μπορείς να καταφέρεις τα ΠΑΝΤΑ…