Αυτό που λένε ότι από εκεί που δεν το περιμένεις σου έρχεται;! Ε, αυτό ακριβώς!

Έτσι είναι ο έρωτας φίλοι μου. Σε “χτυπάει” ύπουλα – κατακούτελα και ούτε που χαμπαριάζεις από πού την έφαγες… Όσο μακρινό και αν φαντάζει αυτό για εσένα (εγώ, εγώ δεν θα ερωτευτώ ποτέ)! Όσα τάματα και αν έχεις κάνει στην Παναγιά της Τήνου κάθε 15 Αύγουστο για να σου “έρθει” ο αληθινός έρωτας, όσες φανουρόπιτες και αν έχεις φτιάξει στην χάρη του Αγίου Φανουρίου (ωωω Άγιε Φανούριε μου, ας μου τον φανερώσεις επιτέλους, τον έρωτα, μην υπάρχουν παρεξηγήσεις), θα σου έρθει, την στιγμή εκείνη που ούτε καν το φαντάζεσαι!

Και έτσι ξαφνικά, θα αισθανθείς αυτό το γαργαλητό στο στομάχι σου, το φτερούγισμα στην καρδιά σου και ένα μονάχα βλέμμα, θα είναι αρκετό! ΤΟΣΟ όμορφο συναίσθημα, που θα σε γεμίσει χαρά και αισιοδοξία και θα σε κάνει να δεις τα πράγματα γύρω σου με άλλο μάτι, το μάτι του ερωτευμένου ανθρώπου που βλέπει γύρω του πεταλουδίτσες, καρδουλίτσες και ανάμεσα σε όλα αυτά, το πρόσωπο του ατόμου που έχει “καψουρευτεί”!

Ωωω, έρωτας είναι θαρρώ.. θα λες στους φίλους, πώς το έπαθα εγώ αυτό;;; (θ΄αναρωτιέσαι λες και κόλλησες ανεμοβλογιά). Στο τέλος όμως, θα διαπιστώνεις ότι σου αρέσει!!!

Έρωτες παράφοροι, έρωτες μυστήριοι, έρωτες πλατωνικοί, έρωτες κεραυνοβόλοι, έρωτες (ακόμα) και εκνευριστικοί, ο καθένας ξεχωριστός και μοναδικός, που αξίζει να τον ζήσεις και ας είναι η φωτιά του να σε κάψει…

Έχουν και αν έχουν γραφτεί διάφορα για το φτερωτό αγγελάκι του έρωτα με τα βέλη του. Που θα πάει, κάποια στιγμή, θα το τσακώσει κάποιος από όλους εμάς και τότε θα εύχεται, να μην υπήρχε καν! Ή μήπως, να το αφήσουμε να την “σκαπουλάρει”;!