Πολύ ωραία λοιπόν. Μπήκαμε στην Άνοιξη! Μία διάθεση ανανέωσης δε μπορεί να μη σας ήρθε. Ας δούμε τρόπους που αυτή η διάθεση μπορεί να γίνει εποικοδομητικοί σε διάφορους τομείς της ζωής σας.

 

Η Άνοιξη είναι μία πολύ καλή περίοδος για αποτοξίνωση. Μπορείτε για 3 ημέρες έως και μία εβδομάδα να καταναλώνετε μόνο φρέσκα ή βραστά λαχανικά, όπως και φρούτα. Αν δεν αντέχετε, εντάξτε στη διατροφή σας κινόα και κεχρί.

 

Ξεκινήστε την ημέρα σας με μισό λεμόνι στημένο μέσα σε ζεστό νερό. Ύστερα από 20 λεπτά, προσθέστε μία κουταλιά της σούπας ψίλιο σε ένα ποτήρι χυμό μήλο, το οποίο βρίσκεται σε θερμοκρασία δωματίου, και καταναλώστε το άμεσα, γιατί θα γίνει ένας παχύς χυλός. Μετά από 30 λεπτά, μπορείτε να πάρετε από 2 έως 4 χάπια σπιρουλίνας και τέλος, μετά από ακόμη 20 έως 30 λεπτά, μπορείτε να πάρετε το πρωινό σας.

 

Στις 11 η ώρα μπορείτε να πάρετε ένα φυσικό χυμό, φρεσκοστημμένο, μέσα στον οποίο έχετε διαλύσει μία κουταλιά της σούπας μάκα και στη 1 με 2 να πάρετε το μεσημεριανό σας, ενώ πριν από 30 λεπτά έχετε πάρει άλλα 2 χάπια σπιρουλίνας. Στις 5 η ώρα το φρούτο σας ή ένα φυσικό χυμό και το βράδυ το δείπνο σας, με 2 χάπια σπιρουλίνας, πάντα 30 λεπτά πριν το γεύμα.

 

Μία απλή διαδικασία αποτοξίνωσης, που όμως πραγματικά μπορεί να σας ανανεώσει σε σωματικό και ψυχικό επίπεδο.