Βρε, τι κακός χαμός, τι ντόρος είναι αυτός που έχουν προκαλέσει και φέτος τα Oscar; Βάζω να χαζέψω λίγο τηλεόραση, τσουπ, πέφτω πάνω στα Oscar (είτε στις ειδήσεις, είτε στα «κουτσομπολίστικα» πάνελ). Την σβήνω. Μπαίνω στο διαδίκτυο να διαβάσω καμιά είδηση από εκεί, ξανά τσουπ, τα Oscar… Ποιοι ήταν οι μεγάλοι νικητές της βραδιάς και ποιοι οι ΜΕΓΑΛΟΙ “χαμένοι” (Κρίμα Leo, του χρόνου… μπουχαχα). Τι φορέθηκε από τους celebrities (Αν ήταν καλό-ντυμένοι ή για τα καρναβάλια). Ποιός έπεσε και ποιός δεν έπεσε. Το delivery της παρουσιάστριας Ellen, που ποτέ δεν μάθαμε από πού παράγγειλε τις πίτσες και αν ήταν special ή είχε και για vegetarian. Και φυσικά, η πολυσυζητημένη «selfie» φωτογραφία, που έχεις την αίσθηση ότι, αν πουληθεί, θα κερδίσει περισσότερα χρήματα και από το original πορτρέτο της Mona Liza! Πφφφ! (Να σημειωθεί εδώ ότι, μόνο οι αμερικανοί πολίτες που παρακολούθησαν αυτήν την “λαμπερή – μαγική”  τελετή απονομής, ανήλθαν, στους 43,6 εκατομμύρια)!

Ωωω, ας ξυπνήσουμε  επιτέλους! Εδώ ο κόσμος χάνεται και μας “μάραναν” τα Oscar…! Αν θέλετε βραβεία κύριοι μου, τότε, τα πραγματικά βραβεία υποκριτικής, θα ΠΡΕΠΕΙ να απονεμηθούν, στους πολιτικούς της κάθε χώρας! Γιατί, αυτοί το αξίζουν! Γιατί, αυτοί έχουν το έμφυτο ταλέντο – “χάρισμα”, να “υπνωτίζουν”  στην κυριολεξία, με την αξιοθαύμαστη καθώς και αξιοζήλευτη υποκριτική τους, δισεκατομμύρια ανθρώπους! Να προσποιούνται ότι, όλα θα πάνε καλά και ότι, όλα γίνονται για το καλό αυτού του πλανήτη, ενώ μέσα τους και οι ίδιοι σπαράζουν… (Πόσο μέσα στο “πετσί” του ρόλου μπαίνουν;!) Εύγε! Ξέρετε τι ταλέντο και τι θάρρος χρειάζεται κάτι τέτοιο;! ΟΧΙ βέβαια! Κανείς μας δεν μπορεί να τους καταλάβει! Μόνοι τους ή και μεταξύ τους, μπορούν να ξεσπάσουν, για ό,τι τους βασανίζει… Τι μαρτύριο Θεέ μου;! Τι σταυρό κουβαλάνε…;;;

Αναρωτηθείτε λοιπόν, δεν το αξίζουν;! Δεν θα πρέπει κάθε χρόνο, να απονέμονται και βραβεία Oscar για τους πολιτικούς; Αυτοί, ψυχή δεν έχουν; (Εδώ, έχουν οι παντρεμένοι)!

Προς φόρο τιμής και για την ιστορία, εγώ η ίδια, θα απονείμω μέσα από το άρθρο μου, τρία βραβεία, σε τρεις “ΤΙΤΑΝΕΣ” πολιτικούς μας. Έτσι, για τη δικαίωση.

And the Oscar goes…:

–              Βραβείο,  «Μαζί τα φάγαμε» -> στον μονοφαγά Θεόδωρο Πάγκαλο. Ενώ τα έφαγε σχεδόν όλα μόνος του σε μια ψαροταβέρνα, προσπάθησε με τεράστια ερμηνεία, να μας πείσει ότι, τα φάγαμε όλοι μαζί!

–              Βραβείο, «Λεφτά υπάρχουν» -> στον πολυτάλαντο πρώην πρωθυπουργό μας, Γεώργιο Παπανδρέου. Ενώ δεν υπήρχε φράγκο στην χώρα, κατάφερε να πείσει μια μεγάλη μερίδα του κόσμου ότι, είμαστε μια ευκατάστατη χώρα!

–              Τέλος, βραβείο «Πρωτόγεννες Πλεόνασμα» – > στον «ήρωα» νυν πρωθυπουργό μας, Αντώνη Σαμαρά. Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο, γιατί το σόου του συνεχίζεται…