Διαλυμένος βρέθηκε χθες το βράδυ, ο νεαρός που αγνοούταν επί όλη του τη ζωή, κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες και γνωστές αιτίες. Δεν είχαν αίσιο τέλος οι ελπίδες του καθώς τίποτα από όσα άγγιξαν τα χέρια του δεν κατάφερε να ευδοκιμήσει. Τα συντρίμμια του εντοπίστηκαν βαθιά μέσα στο δάσος από περαστικούς που τον είδαν να σπαρταράει με λυγμούς.

Οι τοπικές αρχές παραμένουν αδιάφορες δηλώνοντας ότι η ευθύνη βάραινε αποκλειστικά τον ίδιον. Πληροφορίες από φίλους λένε ότι το τελευταίο διάστημα έκανε ασύδοτη και ασυλλόγιστη χρήση έρωτα, γεγονός που μπορεί να τον οδήγησε στον χαμό του. Ο τυχερός για όσα έζησε νεαρός, φαίνεται πως είχε καταφύγει στο δάσος για να μπορέσει να ουρλιάξει τον πόνο του ανενόχλητος, δυστυχώς όμως δεν υπολόγισε καλά πόσο πόνο έκρυβε με αποτέλεσμα η ίδια του η προσπάθεια να τον γονατίσει.

| Ο ιατροδικαστής απεφάνθη ότι «…τον κατασπάραξε το Σκότος που παραφύλαγε μέσα του. Στην καλύτερη των περιπτώσεων, να έχει στοιχειώσει το δάσος και να πλανιέται αιώνια η σπαραγμένη του ψυχή ανάμεσα σε νερά και δέντρα». Δεν θα υπάρξει περαιτέρω ανακοίνωση για το συμβάν, καθώς δεν είναι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που χάνεται υπό αυτές τις συνθήκες…

21 / του κάθε μήνα / για πάντα