Η Versace έχει μια γοητευτική δύναμη από την πρώτη της μέρα και η collection Άνοιξη – Καλοκαίρι 2017 ήταν μια απόδειξη αυτού του γεγονότος μιας και χρησιμοποίησε μοντέλα μεταξύ των οποίων είναι η Edie Campbell, η Naomi Campbell, το αγγελάκι της Victoria’s Secret Taylor Hill και η Stella Maxwell. Με λήψεις από τον Αμερικανό φωτογράφο Bruce Weber, ο οίκος έχει προσπαθήσει να αποτάξει μέρος της ενέργειας αυτής στην collection που μόλις παρουσιάστηκε.

versace 1

 

«Αυτή είναι μια συλλογή για τη δυναμική στιγμή και την ελευθερία της ζωής του οίκου Versace», είπε η Donatella Versace για τις εικόνες που δείχνουν την Campbell καβάλα σε ένα άλογο φορώντας ένα neon μπουφάν, με το ίδιο που άνοιξε το show. « Δεν υπάρχει κανένας που ξέρω, ο οποίος μπορεί να συλλάβει αυτό το πνεύμα και την ενέργεια όπως ο Bruce Weber.»

versace 3

 

«Η δημιουργία της οπτικής καμπάνιας για τη νέα συλλογή της Donatella, ήταν συναρπαστική, διότι αφορά τη φύση, τα άλογα και την ελευθερία» πρόσθεσε ο Bruce Weber. « Ελευθερία της επιλογής, ελευθερία της έκφρασης, ελευθερία του λόγου. Νομίζω ότι είναι πάντα ενδιαφέρον το γεγονός ότι η μόδα μπορεί να μεταφέρει μηνύματα με έναν λεπτό τρόπο και να κάνει τους ανθρώπους να σκεφτούν τη ζωή τους και πως μπορούν να την κάνουν καλύτερη»

 

 

Εκτός από την Campbell και πολλά άλογα, σταρ της καμπάνιας ήταν επίσης η γερμανικής ομορφιάς Anna Ewers και μοντέλα με χάρη όπως αυτή του αρχαίου Άδωνη, συμπεριλαμβανομένων των Michael Slaggart και Simon Nessman.

versace 4

 

Η Versace όμως δεν ήταν ο μόνος οίκος που χρησιμοποίησε την ομορφιά των ζώων αυτήν την σεζόν. Για τη νέα διαφήμιση της Gucce περιλαμβάνονται μεγάλες γάτες : ένα λιοντάρι, μια λεοπάρδαλη και μια τίγρης, τα οποία σύμφωνα με τον Glen Lunchford, τον φωτογράφο που τα απαθανάτισε, ήταν πέρα για πέρα αληθινά.