Με ένα αινιγματικό δελτίο τύπου που παραπέμπει στην αιχμηρή κριτική που ασκεί ανοιχτά στον Ντόναλντ Τραμπ, ο Moby επέστρεψε στα μουσικά δρώμενα μαζί με τους Void Pacific Choir, κυκλοφορώντας το «More Fast Songs About The Apocalypse», το δεύτερο άλμπουμ του πρότζεκτ μετά το «These Systems Are Failing». Ένα κατηγορητήριο για όσα συμβαίνουν στον πλανήτη ή μια χαρωπή ματιά στη δυστοπική κουλτούρα των καιρών μας.

«Το πρώτο άλμπουμ που κυκλοφόρησαν ήταν πολύ θορυβώδες. Τα ίδια συμβαίνουν και στο δεύτερο, ο τίτλος άλλωστε μιλά από μόνος του. Μισούν την Αμερική και πιστεύουν πως δεν έχει ξαναγίνει μεγάλη. Δεν πρόκειται να το ακούσω και θα σύστηνα το ίδιο και σε εσάς, παρ’ ότι το κυκλοφορούν ελεύθερα. Τι ηλίθιοι…» αναφέρει καυστικά ο 51χρονος καλλιτέχνης, κατά κόσμον Ρίτσαρντ Μέλβιλ Χολ.

O Moby διαθέτει δωρεάν το νέο του άλμπουμ με τους Void Pacific Choir

Εννέα ολοκαίνουργια τραγούδια, 36 λεπτά μουσικής για απαιτητικούς ακροατές και μια υπέροχη κίνηση από τον πρωτοπόρο καλλιτέχνη. Κατεβάστε εντελώς δωρεάν το νέο του άλμπουμ εδώ κι αν θέλετε να στηρίξετε την ακτιβιστική του δράση ο ίδιος σας ενημερώνει για τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να το κάνετε. Καλή ακρόαση!

 Πηγή: Athensvoice