Το ντύσιμο στο γραφείο δεν αποτελεί μια εύκολη υπόθεση, όταν ο παράλληλος παράγοντας είναι η θερμοκρασία που ανεβαίνει. Μέτα από χρόνια μελέτης και πρακτικής καταλήξαμε στους κανόνες που μπορούμε να ακολουθήσουμε με σκοπό την επίτευξη μιας κομψής, πρακτικής και φυσικά καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας:

1. Το λευκό πουκάμισο αποτελεί διαχρονικά την ιδανική εναλλακτική

Υπάρχει λόγος για τον οποίο το εν λόγω ένδυμα έχει χαρακτηριστεί ως κλασσικό- όλοι δείχνουν όμορφοι μέσα σε ένα λευκό πουκάμισο, χωρίς καμία εξαίρεση στον κανόνα. Μπορείτε να το ανακαλύψετε σε εκατομμύρια παραλλαγές κι επομένως σίγουρα να έχετε περισσότερες από μια επιλογές. Για το καλοκαίρι του 2017 σκεφτείτε ακόμη το να αντικαταστήσετε το λευκό πουκάμισο, με ένα άλλο αντίστοιχο σε γαλάζια απόχρωση: μια ακόμη safe επιλογή.

2. Τα μονοχρωματικά σύνολα είναι in

Σίγουρα λέγοντας μονοχρωματικά το μυαλό σας πηγαίνει στα μαύρα και τα λευκά. Χωρίς στοιχήματα, εδώ θα παίξετε στην ασφαλή πλευρά. Σκεφτείτε όμως και άλλες εναλλακτικές, όπως outfits σε παλ ή γήινες αποχρώσεις, που αποτελούν μια εξίσου κομψή επιλογή.

3. Γίνετε φίλες με τα midi Μήκη

Το μήκος που χαρακτηρίζεται ως midi, δηλαδή εκείνο που φτάνει κάτω από το γόνατο, ανήκει στα στυλ που χαρακτηρίζουμε ως hot trend για το φετινό καλοκαίρι. Αν σε αυτό προσθέσετε και το γεγονός πως πρόκειται για το πλέον κατάλληλο μήκος σε επίπεδο επαγγελματικών εμφανίσεων, καταλαβαίνεται πως θα κάνετε bingo!

4. Το boyfriend blazer μπορεί να γίνει ο καλύτερος σας φίλος

Χρησιμοποιήστε το σε κάθε περίπτωση και περίσταση, ακόμη και με το jean σας (αν αυτό επιτρέπεται στην επαγγελματική σας ζωή ). Ακλουθήστε τις συμβουλές του Αμερικάνου Maître Michael Kors, «ρίχνοντας» ένα oversized λευκό ή ένα μαύρο blazer πάνω από ένα καλοκαιρινό φόρεμα και δημιουργήστε έτσι μοναδικά updated staple σύνολα.

5. Η επαγγελματική σας γκαρνταρόμπα δεν χρειάζεται να είναι βαρετή

Φυσικά το παραπάνω εξαρτάται και από το είδος της δουλειάς σας, αλλά σε γενικές γραμμές, στοιχεία και ρούχα που προέρχονται από τον πύρινα των τελευταίων τάσεων μπορούν εύκολα να ενταχθούν στις business επιλογές σας. Δοκιμάστε λοιπόν στο γραφείο zip-culottes, oversized παντελόνια, τετράγωνα τακούνια και ολόσωμες φόρμες.

 

Πηγή: Αθηνόραμα